NAUJIENA ! Šokoladinis pyragėlis su čili pipiriukais 60 g.

1.80

SUDĖTIS

Šokoladinis čili pyragėlis. Sudedamosios dalys: Biskvito mišinys ( kvietiniai miltai, tirštinimo medžiaga E1422, augaliniai riebalai, drėgmę išlaikanti medžiaga,saldiklis E420, išrūgų milteliai, kviečių glitimas, emulsiklis E471, druska, tešlos kildinimo medžiagos E541, E500, natrio kazeinatas, kvapiosios medžiagos, kiaušiniai , aliejus, cukrus, vanduo), Juodas šokoladas (trinta kakava, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas (E322), natūrali vanilė, Migdolų drožlės, medaus milteliai: (cukrus, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai, laktozė, vanduo, emulsikliai E475, E322, druska ). Vyšnių įdaras (vyšnios, cukrus, vanduo, gliukozės – fruktozės sirupas,modifikuotas krakmolas, tirštiklis: gelano guma, E418, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, E330, konservantas: kalio sorbatas, E202. Florentinas (cukrus, gliukozės sirupas, augalianiai riebalai, laktozė, vanduo, emulsikliai E475, E322, druska), sezamo sėklos, žemės riešutai, saulėgražų branduoliai. Pieniškas šokoladas (Cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, trinta kakava, emulsiklis: sojų lecitinas (E322), Baltas šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, emulsiklis: sojų lecitinas (E322), natūrali vanilė.) Gliukozės sirupas: (fruktozė, dekstrozė, maltozė, maltotriozė), Grietinėlė augalinių rieblų pagrindu: (Vanduo, hidrinti riebaliniai augalai, cukrus, pieno baltymai, stabilizatoriai E420ii, E463, emulsikliai, E472e, E435, E322, druska, kvapiosios medžiagos, dažiklis E160a). Marcipanas (migdolai, cukrus, vanduo, invertinio cukraus sirupas, etanolis), etilo alkoholis. Čili pipirų milteliai 0,01%. Kakavos sausųjų medžiagų nemažiau kaip 50%.

 

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI